Bazeni in zadrževalniki v industriji

Izvajamo tesnjenja rastlinskih in ostalih lagunskih tipov čistilnih naprav. Z bogatim znanjem s področja uporabe in vgradnje materilov za tesnjenje, dodelanimi detajli in lastno ekipo za vgradnjo materialov našim naročnikom zagotavljamo trajne rešitve s področja tesnjenja teh zahtevnih objektov.

 
Bazeni in zadrževalniki v industriji

 

V industriji naletimo na različne bazene, ki jih je potrebno zatesniti – od sprinkler bazenov, lovilcev olj, bazenov za industrijske odpadne in tehnološke vode.

Tesnjenja teh objektov izvajamo z uporabo PEHD folij različnih debelin, ki jo položimo po dnu in stenah/brežinah rezervoarja ali lagune. Rezervoarje, namenje hrambi medijev z višjo temperaturo, tesnimo s PEHD HTR folijami, ki lahko daljše časovno obdobje kljubujejo višjim temperaturam. PEHD folije so izjemno odporne na kisline in baze zato so pogosta izbira v industrijskih agresivnih okoljih.

Izvajamo tudi tesnjenja z gladkimi PEHD ali PP ploščami ter s SureGrip ploščami s sidri za vgradnjo v beton. 

Na podlagi kemijske sestave in temperature medija in posebnih zahtev objekta se določi primerna debelina in primeren, kemijsko odporen material. V primeru plošč se najpogosteje uporablja PEHD plošče debeline 2.5, 3,0 in 5,0 mm.

© 2017 Sinteza Lining